Νέα - Ανακοινώσεις

Δημιουργία ομάδας

                                           ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΟΜΑΔΑΣ
Ο Μάριος Κούνας, παλιός μαθητής του αγαπημένου μας σχολείου, είχε την καλή διάθεση, μετά από πρόταση μου, να δημιουργήσει δημόσια ομάδα, στο fb, με τίτλο:Μητρώο Μαθητών 41ου ΓΕΛ Αθηνών. Στόχος της ομάδας είναι όσοι μαθητές πέρασαν από το 41 να αφήσουν την επαγγελματική τους, ας πούμε ταυτότητα, στη σελίδα,για το που βρίσκονται, σε τι δραστηριοποιούνται κ.λ.π. Σκοπός είναι,πρώτο να μη χανόμαστε και δεύτερο να έχει μια μορφή αλληλεγγύης και αλληλοϋποστήριξης, εδικά την εποχή αυτή. π.χ. ψάχνω για έναν επαγγελματία,ή ζητώ ή προσφέρω εργασία, ψάχνω για συνεργασία, θα ζητήσω από το μητρώο του 41. Τους χαιρετισμούς και τις ευχές μου σ' όλους και καλή επιτυχία στην ομάδα!!!

 

Επιλογή τουριστικού πρακτορείου για εκδρομή Α' Λυκείου 2016

lewforeio

Για την εκδρομή της Α' Λυκείου στο Κ.Π.Ε. Γρεβενών, επιλέχθηκε από το σχολείο μας το τουριστικό γραφείο Globetrotter tours and travel.

Περισσότερα...

Επιλογή Τουριστικού Πρακτορείου για εκδρομή Α' κ Β' Λυκείου 2015

lewforeio

Για την εκδρομή των τάξεων της Α' και της Β' Λυκείου από τις 25 μέχρι τις 27 Απριλίου 2015 στο Βόλο, επιλέχθηκε από το σχολείο μας το τουριστικό γραφείο Βλασσόπουλος.

Επιλογή Τουριστικού Πρακτορείου για εκδρομή Γ' Λυκείου 2014

lewforeio

Κατόπιν εξέτασης του συνόλου των προσφορών η εκδρομή της Γ' Λυκείου στην Καλαμάτα (12/12 με 15/12/2014) κατοχυρώθηκε στο Vassilis Maravelias Travel με τιμή κατά άτομο 126?.

Αιμοδοσία

aimodosia.jpg

Στις 5-10-11 θα πραγματοποιηθεί στο σχολείο αιμοδοσία με πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων με σκοπό τη δημιουργία τράπεζας αίματος. Την ίδια ημέρα θα συγκεντρωθούν παιχνίδια και βιβλία τα οποία θα δωριστούν από τους μαθητές στο Χαμόγελο του Παιδιού.